Ghidat de pasiunea și experiența incontestabilă în ale gusturilor desăvârșite, Chef Jakob Hausmann, maestru în arta culinară, a creat exclusiv pentru pasagerii și echipajele Blue Air o varietate de meniuri, după rețete internaționale renumite, dar cu accent pe calitatea și prospețimea ingredientelor românești, de sezon, care să vă satisfacă papilele gustative și să vă încânte simțurile.

Aspectul, prezentarea meniului și mai ales gustul sunt definitorii

și de aceea Chef Hausmann vă propune o gamă variată de rețete delicioase și sosuri cu diverse arome și culori, care să delecteze la început privirea și apoi papilele gustative.

Grija și respectul pentru cei care servesc masa la înălțime, nu se încheie aici. Abordarea responsabilă față de mediul înconjurător constituie datoria noastră, a tuturor, faţă de societate și de starea de sănătate a planetei. Astfel, toate ambalajele, tacâmurile și caserolele folosite la bord sunt din materiale reciclabile.

IMG_5666_resize

Atunci când experimentăm libertatea zborului spre albastrul infinit, este bine să o facem cu mult bun gust!

E

Mica ElveȚie

Mica Elveție Icoanei, MIca Elveție St. Moritz, Mica Elveție Centrul Vechi

R

Jakob Hausmann

Prezentare