1


Povestea restaurantelor

MiCA ELVEȚIE

micaelvetie-logo

Acum 21 ani, Chef Jakob Hausmann a deschis de ziua sa Restaurantul Mica Elveție și de atunci aduce constant, împreună cu soția sa Crenguța, excelența culinară în Capitală.

“Sunt fericit că toată munca mea este apreciată de către clienți și că tot acest timp scurs a însemnat pentru mine o adevarată aventură culinară pentru satisfacerea gusturilor clienților și prietenilor, în același timp, care îmi calcă pragul restaurantului de atâta vreme”, spune Jakob Hausmann.

Răsfăţ culinar la bordul avionelor Tarom si alte companii aeriene,
by Chef Jakob Hausmann

BlUE Gourmet

Cum vă place: puțin sărat, mai dulce, ușor amărui, sau chiar un pic acrișor? Poate toate la un loc!

Cum ar trebui să fie mâncarea pe care o consumați în timpul unui zbor?

“Umami”, ar spune un veritabil cunoscător, sau mai bine zis, cu un gust plăcut savuros. Umami nu este propriu-zis un gust de bază, ci s-ar putea defini ca termenul ce ar trebui să caracterizeze mâncarea servită în timpul zborurilor.

"Every meal has a recipe, FEW SKILLS, A BIT OF GOODWILL and LOVE TO FEEL"

- Jakob Hausmann

Vă facem cunoștință cu

Partenerii Noștri