Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai buna experienţă de vizitare a site-ului nostru. Esti de acord?

Mica Elvetie
Bucharest

  • App Icon
  • App Icon

Stimati Clienti,

Acum 21 ani, Chef Jakob Hausmann a deschis de ziua sa Restaurantul Mica Elvetie si de atunci aduce constant, impreuna cu sotia sa Crenguta, excelenta culinara in Capitala.

“Sunt fericit ca toata munca mea este apreciata de catre clienti si ca tot acest timp scurs a insemnat pentru mine o adevarata aventura culinara pentru satisfacerea gusturilor clientilor si prietenilor, in acelasi timp, care imi calca pragul restaurantului de atata vreme”, spune Jakob Hausmann, proprietarul restaurantului.

Ca un adevarat profesionist în bucatarie, Chef-ul a fost tot timpul pasionat de transformarea roadelor naturii în preparate excelente pe care le da mai departe altora cu mult drag si pricepere. Este genul bucatarului ideal, caruia ii place sa discute cu clientii, sa explice ce si cum a pregatit.

Specialitatile sale elvetiene au devenit rapid preferatele clientilor si sunt un rasfat delicios pentru orice gurmand adevarat ,  iar  Mica Elvetie a fost  de la inceput punctul de intalnire al vorbitorilor de limba germana din Bucuresti.

“De la pranzul nostru preparat in casa pana la cinele servite la lumina lumanarilor, ne-am  straduit intotdeauna sa servim oaspetii in stilul si maniera specifica unui restaurant elvetian”, spune Jakob Hausmann , maestru in arta culinara, un elvetian care locuieste in Romania de 25 de ani.

Ultima locatie Mica Elvetie din Centrul Vechi, de pe str. Franceza nr. 60, este cea de-a treia deschisa si s-a bucurat de cel mai mare success :  pe langa specialitatile consacrate din carne si peste pe piatra incinsa, oaspetii nu au ratat  raclette-ul, fondue-ul aromatizat cu rosii sau parfait-ul  flambat de portocale cu ciocolata.  In acelasi timp s-a urmarit sa se puna accentul si pe meniurile sanatoase, in trend, fapt pentru care au existat o serie de creatii precum diverse tipuri de salate, retete vegetariene si foarte multe atractii culinare de sezon.

Multi oaspeti de seama au trecut pragul  la  Mica Elvetie ,  printre care se numara Jean Claude Van Dame, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal, Francis Copolla  dar si ambasadori, personalitati politice si celebritati locale: Ovidiu Lipan Tandarica, Cezar Ouatu, Romica Tociu, Andreea Balan, Elena Gheorghe,  Dan Chisu , Adrian Enache si multi altii. 

De-a lungul celor 21 ani de excelenta culinara pe piata gastronomica a capitalei, Mica Elvetie a devenit un intreg univers imbelsugat cu idei, pasiune pentru gatit si voie buna , iar acum este timpul ca ea si creatorul  ei, chef Jakob Hausmann, sa treaca la un nivel superior de activitate - catering  de inalta calitate cu meniuri de sezon create special  pentru liniile aeriene.

Afacerile au doar doua functii: marketing si inovatie. Un atreprenor cu idei originale da nastere la noi proiecte ce reprezinta o modalitate prin care isi imbunatateste afacerea si ii aduce un plus de valoare, construind pentru el si visul sau.

Leaderii de afaceri de succes proiecteaza o viziune, o articuleaza, o poseda cu pasiune si o duc spre completare fara oprire.

Peter Drucker,  important ganditor al managementului si afacerilor secolului XX, spunea ca ’Cea mai buna modalitate de a prezice viitorul, este sa-l creezi.’  

Asa ca intotdeauna trebuie lasat loc pentru noi pași, idei și începuturi.  Iar pentru a fi un creator de succes, primul pas este curajul!

„O afacere de succes trebuie sa te implice, trebuie sa fie placuta si sa iti exerseze instinctul creativ”

Parteneri

   selgros-logo               VSA Logo     julabo henkelman